Kiinteistöhuoltoa taloyhtiöille Helsingissä – asukkaiden asialla jo vuodesta 1995

Ota yhteyttä

Hyvä asukas, me Insales Oy:llä olemme iloisia, että asut hoitamassamme taloyhtiössä. Tarjoamme kiinteistöpalvelut taloyhtiöille Helsingissä vuosien kokemuksella ja asukkaan viihtyvyys etusijalla. Rappukäytävässä olevalta ilmoitustaululta löydät paljon tärkeitä tietoja. Facebook-sivultamme löydät ajankohtaiset taloyhtiötä koskevat ilmoitukset, jos esimerkiksi veden jakelussa on keskeytys. 


Mikäli tarvitset apua erilaisiin taloyhtiölle kuulumattomiin tehtäviin, voit ottaa meihin yhteyttä. Me järjestämme laajan yhteistyöverkostomme kautta sinulle päteviä ja luotettavia ammattilaisia hoitamaan asiat kuntoon. Tutustuthan alla olevaan vastuunjakotaulukkoon ennen kuin teet vikailmoituksen.

OHJEITA VIKAILMOITUKSEN TEKOON:

Kiireelliset vikailmoitukset: jos sinulla on kiireellistä asiaa tai tarvitset ovenavauksen asuntoosi, soita numeroon 045 671 7997. Päivystämme 24 h.


Kiireellisiä asioita ovat esimerkiksi: 

- Lattiakaivostasi tai tiskialtaastasi nousee vettä, joka ei ole sinun laskemaasi.

- Vesiputki tai patteriventtiili vuotaa kuivaan tilaan.

- Asuntosi sähköt eivät toimi. (Muistathan aina ensin tarkistaa sulakkeet ja että sinulla on sähkösopimus asuntoosi.)

- Hissi ei toimi. 

Epäillyssä tulipalotilanteessa soita 112. Järjestyshäiriöissä soita 112.


Kiireettömät vikailmoitukset ja muuttoilmoitukset: 

Voit ilmoittaa meille tekstiviestillä, sähköpostilla tai yhteystietosivulla olevalla lomakkeella kaikki havaitsemasi viat mahdollisimman nopeasti. Mikään vikailmoitusasia ei ole vähäpätöinen, vaan auttaa kaikkia talossa asuvia viihtymään paremmin, kun asiat saadaan kuntoon mahdollisimman nopeasti. Jos esimerkiksi havaitset toimimattoman lampun, ole hyvä ja ilmoita siitä meille. 


Kun olet muuttanut taloon, sinun pitää tehdä muuttoilmoitus myös taloyhtiölle. Voit ilmoittaa meille muutostasi yhteystietosivulla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla, mutta tarkistathan myös taloyhtiösi ilmoitustaululta, mikäli asiasta tulee ilmoittaa myös isännöitsijäntoimistoon. Ilmoita osoite ja kaikkien asunnossa asuvien nimet, henkilötunnukset loppuosineen, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja muuttopäivät. Kiitos!


Klikkaa oheista linkkiä: Vastuunjakotaulukko

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE Insales Oy:n asukasrekisteristä:

Muuttoilmoituslomakkeella, sähköpostilla tai tekstiviestillä ilmoitetut henkilötiedot kerätään Insales Oy:n asukasrekisteriin. Lähettämällä em. tavoilla muuttoilmoituksen hyväksyt henkilötietojen säilyttämisen ja käyttämisen alla olevan rekisteriselosteen kuvatulla tavalla. 


Henkilökohtaisten tietojen kerääminen ja käyttö: 


Rekisterinpitäjä (Insales Oy) kerää asukkaiden henkilötiedot asukasrekisteriin (ns. talonkirjaan). Näitä tietoja ovat asukkaiden nimet, syntymäajat tai henkilötunnuksen loppuosat, sisään- ja ulosmuuttopäivät sekä puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. 


Henkilökohtaisten tietojen käyttö:


Asukasrekisterin käyttötarkoituksena on asukastietojen tarkistaminen mm. ovenavauspalvelun yhteydessä, sekä yhteydenpito asukkaisiin talon huoltoasioissa. Uuden asukkaan tehdessä muuttoilmoituksen edellisen asukkaan tiedot menevät arkistoon, josta niitä voidaan käyttää myöhemmin mahdollisia huoneistokohtaisia asioita selvitettäessä. Asukasrekisterissä olevat tiedot voidaan saada suoraan asukkaalta, vuokranantajalta tai isännöitsijältä.

Henkilökohtaisten tietojen säilytys:


Asukasrekisteriin on pääsy vain Insales Oy:n henkilökunnalla. Asukasrekisteri on sähköisessä muodossa ja se on salasanasuojattu.  


Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille:


Asukkaiden nimi- ja yhteystietoja luovutetaan tarpeen vaatiessa myös taloyhtiön urakoitsijoille tai viranomaisille työtehtävien hoitamista varten. Syntymäaikoja ja henkilötunnusten loppuosia ei luovuteta missään tapauksessa kenellekään. Tietoja ei käytetä markkinointiin. 


Tarkastusoikeus:


Henkilöllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu rekisteriin. Tarkastuspyyntö tulee osoittaa kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen: 

Insales Oy, Alppikatu 23 D, 00530 Helsinki.


Oikeus vaatia tiedon korjaamista:


Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus vaatia hänestä tallennettujen tietojen korjaamista. Korjauspyynnöt on tehtävä kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen: 

Insales Oy, Alppikatu 23 D, 00530 Helsinki.